ZOETERWEER.NL 


Het weer voor Zoetermeer en omgeving


Pageviews:

 
03-06-2005

Al dagenlang wordt er onweer voorspeld voor deze dag.

Op nadering van diverse actieve buien weten de liefhebbers van Zoeterweer.nl onze site wederom te vinden met 591 pageviews.

05-03-2005

Op 4 maart jl. is het aantal pageviews gestegen tot een absoluut record van 833 hits. Dit aantal zegt helaas niets over het unieke aantal bezoekers, een bezoeker kan theoretisch 833 keer op een dag de website aanklikken.

Gezien de historie en het verloop van het aantal pageviews kunnen wij toch concluderen dat Zoeterweer.nl steeds meer bekendheid is gaan krijgen in de regio, zeker als zich bijzondere weersverschijnselen voordoen of als het weer plosteling omslaat.

Hiermee is het oude record van 704 pageviews van 10 mei 2004 verbroken.

03-02-2005

De verwachte sneeuwval en de sneeuwoverlast op 2 maart 2005 deden het aantal pageviews stijgen tot een record dit jaar van 700.

Veel belangstellenden weten Zoeterweer.nl wel te vinden vooral als het weer plotseling omslaat of als er vantevoren gewaarschuwd wordt voor (extreme) bijzondere weersverschijnselen.

 

10-05-2004

Zoeterweer.nl zit flink in de lift sinds dat wij 2 weken geleden een Interview hebben afgegeven aan het lokale streekblad Zjournaal. Hiermee is meteen het record verbroken van 359 pageviews van 23 juni jl. Op dit moment is er duidelijk een stijgende lijn te zien. Wij zijn dan ook benieuwd hoe Zoeterweer.nl straks bezocht gaat worden als het weer plotseling omslaat of als er zich bijzondere weersverschijnselen voordoen.

 

 

Op 22 juni 2004 zag het ernaar uit dat een stormdepressie op 23 juni 2004 de lage Landen zou aandoen. Naar aanleiding hiervan werd op op 22 juni door het KNMI een voorwaarschuwing afgegeven. Deze voorwaarschuwing werd op 23 juni jl. omgezet naar een officieel weeralarm. Een dergelijk alarm wordt slechts enkele malen per jaar afgegeven, vooral als er bijzondere en gevaarlijke weerssituaties ontstaan die schade kunnen toebrengen aan mens en omgeving.

De zeldzame zomerstorm van 23 juni 2004 met uitschieters van boven de 100 km per uur deden het aantal pageviews op Zoeterweer.nl naar een record van 359 stijgen. Hiermee is het record van 311 pageviews van februari 2004 verbroken.

 

 

 

In bovenstaande grafiek is duidelijk het grillige aantal pageviews te zien van deze website. De bezoekers willen snel even kijken wat de plaatselijke weersomstandigheden zijn in Zoetermeer. Als het huidige weerbeeld sterk afwijkt, spannend wordt of plotseling omslaat, weten steeds meer ge´nteresseerden ons te vinden. 

De korte vorstperiode in de week voor de sneeuwval, met uiteindelijk de sneeuwval en het weeralarm op 28 januari 2004 deden de bezoekersaantallen flink stijgen (233) Op 31 januari 2004 stak onverwacht een zware storm op met  windstoten en plaatselijke schade. Voor 8 februari werd door het KNMI ook storm voorspeld. Het aantal pageviews laten het duidelijk zien. 

 

Met dank aan HTA-Systems voor de locatie en internetdiensten en Hamonline.nl voor het ter beschikking stellen van het weerstation.

Webmaster / info